Coaching om te groeien in je werk

Door coaching kun je een aantal stappen zetten ten gunste van jouw persoonlijke ontwikkeling, loopbaan en vitaliteit. Ook kan het preventief een steuntje in de rug zijn om verzuim te voorkomen of jou te helpen bij re-integratie. Kijk hieronder naar een traject wat bij jou past! En neem contact op voor maatwerk.

 

“Toen ik de balans opmaakte tussen energiegevers en energievreters begreep ik waarom ik op mijn werk vastliep. Dat gaf meteen lucht”.

Vijf tips

Wil je werkstress omlaag brengen? YourCoach werkt met vijf tips. 1. Stop met multitasken. 2. Focus op de voor jouw zinvolle bijdrage. 3. Zoek de samenwerking op met leuke collega’s. 4. Ga regelmatig offline. 5. Schrap wat je niet meer wilt doen.

Coaching bij stress of burn out

Maak jij je zorgen over jezelf, jouw functioneren en of de situatie op jouw werk? Heb je ook in de privésfeer te maken met stress? Met coaching versterk je jouw competenties zoals zelfvertrouwen, stressbestendigheid en zelforganisatie. Je merkt snel een positief effect op jouw energiehuishouding en motivatie. Bij chronische stress is er vaak eerst meer ontspanning nodig en een hier- en- nu modus. Maak een afspraak voor een (online) oriënterend gesprek.

Loopbaancoaching

Wat is het belangrijkste om met voldoende energie te blijven werken?  Bij jezelf blijven en datgene doen waar je van nature goed in bent. Met coaching heb je snel een scherp beeld van jouw belangrijkste talenten, waarden & ankers. Je ervaart meer richting, ruimte en ruggensteun.  Je focust op de ideale werkomgeving & cultuur plus rollen & taken die het beste bij jouw ambities passen. Bel of mail voor een oriënterende (online) afspraak.

 

Coaching voor persoonlijke ontwikkeling.

Heb je te maken met een situatie waarbij je tegen jezelf aanloopt? Dan is meer inzicht hebben in de drijfveren voor jouw handelen handig. Ook kun je wellicht beter worden in bepaalde vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan jouw communicatie of leidinggevende skills of de mate waarin je voor jezelf opkomt en prioriteiten stelt. Tijdens een serie van vijf gesprekken werk je bewust aan jouw zelfontwikkeling en persoonlijke groei. Daardoor kom je beter in je vel en energie te zitten en gaan zaken je makkelijker af. Neem contact op voor een (online) oriënterend gesprek.

Coaching bij re-integratie

Zit je in een re-integratie eerste spoor traject? Dan is de coaching gericht op jouw balans tussen inzetbaarheid en belastbaarheid en op jouw herstel. Hoe kom je op een verantwoorde manier terug op de werkvloer? Hoe ga je daarbij om met jouw eigen emoties en jouw grenzen? 

Is er na een jaar van ziekte geen zicht op structurele hervatting van het werk? Dan kan de bedrijfsarts beslissen dat de re-integratie een tweede spoor traject wordt. De coaching helpt je om een positieve mindset te houden en om buiten jouw eigen organisatie kansen te zien. De uitdaging hierbij is vaak om (mentaal) bewustere keuzes te maken. Ieder traject is maatwerk maar het re-integratie proces kent een aantal vaste aspecten. Wil je vrijblijvend kennis maken, neem dan contact op.

 

Coaching in Portugal

Heb je behoefte om er even helemaal uit te zijn? En tot rust te komen terwijl je door de 1 op 1 coaching een boost krijgt? Je kunt jezelf en jouw coachingsvraag ook meenemen naar onze locatie in Portugal. Als jouw werk jouw traject goedkeurd, kun jij de reis en verblijfkosten voor eigen rekening nemen. Doe eens wat anders en krijg wat anders? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.