De WellBeingWeek in Portugal verruimt jouw blik.

Van deze omgeving geniet je tijdens de WellBeingWeek!  Naast verandering van omgeving, leidt ook iets anders doen tot blikveruiming. Dit is de essentie van de coaching; je focus verleggen, begrenzingen loslaten en persoonlijke doelen stellen.

Daag jezelf uit met klettersteigen, paardrijden, zwemmen, wandelen en zelfs landschapsschilderen. Gecombineerd met lekker eten & drinken gemaakt van superverse lokale producten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WellBeingWeek voor jou

Het individuele coachingstraject bestaat uit een verblijf van ongeveer een week op onze quinta aan de rand van een gehucht tussen de bergen van centraal Portugal. Geen groter contrast met het volle drukke Nederland! Door de stilte komt jouw hoofd snel tot rust. 

De coaching is volledig afgestemd op jouw persoonlijke omstandigheden en behoeften. Na een online oriëntatiegesprek maken we een plan en een offerte. Dan plannen we een week dat het jou uitkomt om naar Portugal te komen. Bij terugkeer in NL houden we online contact. 

Als gast verblijf je in een comfortabele en zelfstandige ruimte in de quinta met alle voorzieningen. De tuin met klein zwembad en mooi uitzicht is all yours. Onze formule voor jou is: iedere dag een goed gesprek, een sportief of creatief moment en een culinair hoogstandje!

Ter indicatie: De kosten van de WellBeingWeek voor jouw verblijf (7 overnachtingen inclusief eten & drinken) bedragen 490 euro (exclusief reiskosten en activiteiten). De kosten voor de coaching (voor de werkgever) variëren: totaal van 20 uur ad. 1500 euro, 10 uur ad. 800 euro en 5 uur ad. 450 euro (exclusief 21% btw)..