“Toen ik de balans opmaakte tussen energiegevers en vreters begreep ik waarom ik op mijn werk vastliep. Dat gaf meteen lucht”.

Stilstaan is vooruitgang.

Lijkt het wel of je het steeds drukker hebt, maar juist minder efficient en effectief bezig bent?  Constante drang omdat er van alles moet, geeft onrust. Jouw belangrijkste instrument om productief, gelukkig en gezond te zijn, is je brein. Stilstaan is juist vooruitgang, omdat er dan ruimte ontstaat om te reflecteren. Coaching zorgt ervoor dat je zelf stil gaat staan. 

Wil je – net zoals veel mensen – de werkdruk omlaag brengen?

Vijf tips: 1. Stop met multitasken. 2. Focus op de voor jouw zinvolle bijdrage. 3. Zoek de samenwerking op met leuke collega’s. 4. Ga regelmatig offline. 5. Schrap wat je niet meer wilt doen.

"Het leven is niet alleen om te werken, ik vind mijn gemoedsrust en gezondheid veel belangrijker:.

“Het leven is niet alleen om te werken, ik vind mijn gemoedsrust en gezondheid ook belangrijk”.

Coaching

Heb jij drukkende vragen over jouw functioneren, de situatie op je werk al dan niet in relatie tot prive ontwikkelingen? Vind je jouw werk mentaal belastend? Coaching heeft een positief en redelijk snel effect op je zelfvertrouwen, je motivatie en je energiehuishouding.  Maak een afspraak voor een orienterend gesprek.

Loopbaanontwikkeling

Wil jij jouw talent en loopbaan goed managen.? De ODC profielmeting is DE tool om jouw kwaliteiten, waarden en werkgedrag snel in beeld te krijgen.  Je krijgt een helder advies welke keuzes je het beste voor jouw persoonlijke ontwikkeling kunt maken. Zo krijg je meer focus en ga je die taken opzoeken die het beste bij jou passen.  Aan de ODC heb je dus ook een prima tool om een sollicitatie of interview excellent voor te bereiden.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Iedereen heeft wel eens te maken met een situatie waarbij je tegen jezelf aanloopt. Merk jij dat je op jouw werk vaak dezelfde confrontaties hebt? Wil je meer inzicht in je eigen handelen hebben? Weten waarom het altijd gaat zoals het loopt? Met een serie van vijf gesprekken heb je je eigen gedag veel beter door en kun je hiermee meteen jouw voordeel doen. Neem contact op voor een gratis eerste gesprek.

 

Individuele coaching is altijd een kort traject wat je snel verder brengt. Een eerste gesprek is orienterend en kosteloos.